Casco slopen

K.Stoop Sloopwerkzaamheden

Uw specialist in casco slopen

Casco sloop is het volledig leegstrippen van een pand voor diverse doeleinden zoals totaalsloop of transformatie. Of het nu gaat om winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen of woningen/appartementen, in overleg verwijderen wij alles. Van binnenmuren tot plafonds, zodat het pand leeg en klaar is voor het juiste doeleind. Steeds vaker worden wij ingeschakeld door totaalsloop aannemers en/of projectontwikkelaars voor het casco strippen van panden.

Met casco sloop krijgt u echt de touwtjes in handen als het gaat om het transformeren van uw pand. Het is niet alleen een manier om de uitstraling van een gebouw een make-over te geven, maar het stelt u ook in staat om uw pand helemaal opnieuw naar wens in te delen en eventueel te voorzien van een nieuwe installatie.

Bij een casco strip komen er veel herbruikbare materialen en afval vrij. Wij zetten ons in om zo min mogelijk impact op het milieu te maken en zoveel mogelijk materialen te hergebruiken of op een verantwoorde manier af te voeren. Doormiddel van het scheiden van onder andere metalen en andere afval soorten in combinatie met het aanbieden van herbruikbare bouwmaterialen kan er veel worden bespaard waardoor wij in veel gevallen een scherp aanbod kunnen bieden.

Met jarenlange ervaring en een vast opgeleid team van professionals die dagelijks deze werkzaamheden uitvoeren, begrijpen we als geen ander de complexiteit en de nauwkeurigheid die vereist zijn in dit specifieke aspect van sloopwerk. Hierbij speelt veiligheid een enorm grote rol en wordt er altijd volgens VCA-richtlijnen gewerkt

K.Stoop Sloopwerken staat klaar om u te helpen bij uw casco sloopproject, met aandacht voor duurzaamheid, efficiëntie en deskundigheid.

Wij staan voor: