Over Ons

K.Stoop Sloopwerken

K.Stoop sloopwerken is een bedrijf gestart uit een passie voor het sloopvak van vader en zoon. 38 jaar geleden starte C.stoop als handsloper bij een grote sloopaannemer uit de regio. Een echte werkman met hart voor het vak. Daardoor wist hij zich door de jaren heen omhoog te werken van handsloper naar voorman sloop en later tot hoofduitvoerder sloop en asbest.

In 2017 nam Kevin stoop de eerste stappen in de sloopwereld bij hetzelfde bedrijf en wist zich binnen korte tijd door kennis vanuit zijn vader en ook zijn passie voor het vak vlug op te werken tot voorman sloop en machinaal sloper van totaal sloopwerken.

In 2020 nam kevin als echte sloopondernemer de stappen om zelf kleine sloopwerken aan te nemen. Al vlug kwam de vraag voor aannemingen van completere werken door de flexibele, passievolle en correcte houding van kevin.

Mooie klussen hebben gelijdt naar een passievol jong team die graag klaar staan voor allerlei klussen binnen de sloop branche!

Met oog voor detail en meedenkend met de klant staan wij klaar om uw klus professioneel en vakkundig aan te pakken. Klanttevredenheid staat daarom bij K.Stoop sloopwerken hoog in het vaandel. 

Wij beschikken over moderne en krachtige gekeurde apparatuur waardoor geen enkele sloopklus te lastig is voor K.Stoop sloopwerken. Ook gaan wij geluids- trillingen en stofarm te werk. 

Tijdens onze werkzaamheden handelen wij milieubewust. Zo zullen wij altijd de afkomende sloopmaterialen scheiden en oude bouwmaterialen uit de sloop aanbieden voor hergebruik.

Wij zijn gevestigd in Goirle en voeren sloop en demontage klussen uit door geheel Nederland.

Wat klanten over ons zeggen:

Zeer professioneel bedrijf, werkzaamheden vlot en schoon uitgevoerd. Goede communicatie.

Ruud

Kevin heeft de cementdekvloer snel en kundig verwijderd voor een goede prijs inclusief afvoeren. We weten hem te vinden voor een eventuele volgende klus.

Danielle

Snel gereageerd op opdracht; duidelijke prijsafspraak, op tijd begonnen en keihard gewerkt. Prima resultaat, vriendelijk prettige in de omgang 👍

M.C.A