Betonzagen

K.Stoop Sloopwerkzaamheden

Uw specialist in Betonzagen

Het zagen van beton, steen, asfalt of andere steenachtige soorten kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van bepaalde afvoerbuizen, het aanleggen van vloerverwarming, een nieuwe deursparing of het loszagen van een te verwijderen scheidingswand. Het zagen van deze steenachtige soorten is een expertise die in veel vormen kan voorkomen. Betonzagen is dus niet iets wat je zomaar even doet, hier komt veel ervaring & expertise bij kijken. Wij werken met verschillende zagen (met stofafzuiging of lichte waterneveling) om tot het beste resultaat te komen met zo min min mogelijk overlast voor mens en omgeving. Op een veilige en verantwoorde manier kunnen we alle betonzaag werkzaamheden voor u uitvoeren!

Sleuven inzagen/dozen boren t.b.v. nieuwe elektra of water leiding behoren ook tot onze werkzaamheden.

Voorbeelden van betonzagen

Betonzagen van vloeren en muren:

De meest voorkomende vorm van zagen in beton, steen of asfalt is in vloer of muur. Verschillende werkomgevingen vragen om veel verschillende soorten materieel. Wij zijn voorzien met het juiste materieel om elke zaagklus te kunnen voldoen. Enkele voorbeelden hiervan zijn zogenoemde: vloerenzaag, wandzaag op rail, speciale handzagen voor steen of beton, bondige handzaag om zelfs strak in de hoek te kunnen zagen.

Voorbeelden van situaties waar onze expertise vaak komt kijken: inzagen van scheidingswand, het zagen van trapgaten, het verwerken van kabels / buizen, het zagen van nieuwe deur of raam openingen, sleuven zagen voor nieuwe riolering. Uiteraard zijn er veel meer gevallen waar deze zaagvormen in voorkomen, vraag vrijblijvend naar de passende mogelijkheden voor uw zaagklus.

Specifiekere vormen van beton, steen of asfalt zagen:

Betonzagen van trapgaten

Een trapgat zagen in een betonnen verdiepingsvloer is een klus die natuurlijk uiterst nauwkeurig moet plaatsvinden. Betonnen vloeren kunnen heel erg hard zijn en wanneer je niet het juiste gereedschap & de ervaring hebt kan dit helemaal verkeerd uitpakken gaan. Hiervoor kun je dan ook het beste een specialist inschakelen. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit.

Ook het bouwen van zogenoemde paltorens, bedoeld om de losgezagen beton op te vangen en uit te takelen behoren tot onze werkzaamheden.

Kruipluik zagen in beton

Een kruipruimte is een buffer tussen de ondergrond van een woning en de eerste vloer van een woning. Het is een ondiepe ruimte van doorgaans 30 tot 50 centimeter. In de kruipruimte bevinden zich water- afwaterings- en elektriciteitsleidingen. Een kruipluik geeft toegang tot de kruipruimte. Het kan voorkomen dat uw pand geen kruipluik heeft of u wilt een extra kruipluik, aanleggen om de kruipruimte bijvoorbeeld te isoleren of makkelijk via diverse posities bij leidingwerk te kunnen indien dat nodig mocht zijn. Mocht u twijfelen of het mogelijk is om een kruipluik in uw situatie te realiseren, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Bijbehorende diensten voor betonzagen

We zagen vaak in blokvorm waardoor er niet gehakt of gebroken hoeft te worden. Dit scheelt veel geluid, stof en trillingen overlast. Ook het verwijderen en afvoeren van deze blokken of losse puin behoort tot onze diensten. 

Gelukkig is iedere betonsoort door ons te bewerken en verwerken, in 100% van de gevallen wordt vrijkomende beton, steen of asfalt verwerkt tot menggranulaat voor bijvoorbeeld de wegenbouw of nieuwe beton. Op deze manier kunnen we bijdragen aan een beter milieu!

Wat zijn de prijzen van beton zagen?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het beton zagen? Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat u weet wat het beton zagen gaat kosten.

Wij staan voor:

Sloopaannemer nodig?

Op zoek naar een sloop aannemer voor uw project? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Vrijblijvende Offerte