Betonboren

K.Stoop Sloopwerkzaamheden

Uw specialist in Betonboren

Keihard beton, graniet, steen of staal. Wanneer je hier doorheen wilt gaan boren heb je het juiste gereedschap & ervaring nodig om dit nauwkeurig en goed uit te kunnen voeren. K.Stoop Sloopwerken is gespecialiseerd in het beton boren van diverse groottes. Wij hebben dan ook het juiste gereedschap in huis om netjes en adequaat te kunnen boren. Of het nu gaat om boren in asfalt, gewapend beton of steen, wij kunnen u hierin voorzien. Zelf boren we gaten van rond 8 mm tot en met 1000 mm. Dit kan tot elke diepte die ook maar gewenst is. Tevens kan er ook schuin worden geboord, onder bepaalde hoeken is dit geen probleem.

Werkwijze beton boren

Voordat we gaan boren in een muur van beton of steen is het van belang dat wij duidelijk hebben welke diameter de gaten moeten zijn. Hierdoor weten we welk gereedschap er gebruikt zal moeten worden. Daarnaast kunnen we dan snel & eenvoudig een passende prijsopgave maken. Ons specialistisch gereedschap stelt ons in staat om te boren met water of een geïntegreerde stofzuiger, wat ervoor zorgt dat er zo min mogelijk stof uit het beton of steen vrijkomt. Wanneer het project is afgerond zorgen wij er natuurlijk voor dat het netjes & schoon wordt opgeleverd.

Voorbeelden van betonboren

Beton boren komt voor in allerlei situaties. Bij K.Stoop sloopwerken begrijpen we dat sloop- en bouwprojecten soms plaatsvinden in omgevingen die schoon werk vereisen. Als voorbeeld, boringen bij het plaatsen van een airco op de slaapkamer. Of denk aan het zagen van een trap sparing op zolder zonder dat u de onderste verdieping ook wilt verbouwen. U kunt vertrouwen op de experte en ervaring van K.Stoop Sloopwerken.

In een schone omgeving kunnen we gebruikmaken van ons gespecialiseerd gereedschap om beton of andere steensoorten nauwkeurig en efficiënt te boren of zagen. Deze gereedschappen zorgen er tevens voor dat de omgeving verder schoon blijft. Ook afplakken van: vloeren, wanden, en gedeeltes aftimmeren om schade te voorkomen behoren tot onze werkzaamheden. We begrijpen dat sommige projecten, zoals renovaties of restauraties, een nette werkomgeving vereisen, en we voldoen graag aan deze eissen.

Wat zijn de kosten van boren in beton?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor betonboren in een muur, vloer, plafond of afzuigkap? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor beton boren door K.Stoop Sloopwerken. Wij nemen dan snel contact met u op zodat u weet wat de kosten van de werkzaamheden zullen zijn..

Wij staan voor:

Sloopaannemer nodig?

Op zoek naar een sloop aannemer voor uw project? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Vrijblijvende Offerte