Demontage

K.Stoop Sloopwerkzaamheden

Uw specialist in demontage werkzaamheden

Demontage is een werkzaamheid dat vaak gepaard gaat met sloopwerk. Wat houdt demontage in? Demontage houdt voor ons in het demonteren van een onderdeel met de gedachte dat dit hergebruikt kan worden zonder schade toe te richten. Enkele voorbeelden zijn: machine(s), bouwmaterialen die hergebruikt kunnen worden, objecten met emotionele waarde, staalconstructies etc. 

Waarom K.Stoop Sloopwerken voor uw demontage project?

Demontage is relevant omdat het een effectieve en veelzijdige manier biedt om onderdelen met een hoge waarde in alle gevallen te kunnen hergebruiken. 

K.Stoop Sloopwerken heeft de vakkennis om veel mogelijke demontage klussen uit te kunnen voeren. Ons team weet precies hoe ze voor elke klus de juiste aanpak moeten kiezen. Bovendien gaan wij altijd goed voorbereid en met een doordacht plan te werk, waardoor het project snel wordt afgerond en een veilige uitvoering gegarandeerd is.

Wij beschikken niet alleen over veel kennis en ervaring, maar werken we ook altijd met de nieuwste technieken en hoogwaardige goed onderhouden machines,  gereedschappen en hulpmiddelen. Door onze goede ervaring weten wij dat demontage klussen een precisie werk is dat niet door ieder bedrijf kan worden uitgevoerd. Daarom is het essentieel dat wij perfect voorbereid en uitgerust zijn voor elke klus, om onverwachte omstandigheden te kunnen omzeilen.

Werkwijze demontage

Demontage is in veel gevallen een zeer gecompliceerde klus dat door een professional moet worden uitgevoerd. Vaak gaat dit gepaard met een scherp oog voor detail. Om deze reden zien wij demonteren ook niet als slopen aangezien er bij de gedemonteerde delen geen schade toegediend te worden. Hierdoor is het van groot belang de delen precies uit elkaar te halen met de gedachte het te kunnen hergebruiken. 

Wij staan voor:

Sloopaannemer nodig?

Op zoek naar een sloop aannemer voor uw project? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Vrijblijvende Offerte