Pandontruimingen

K.Stoop Sloopwerkzaamheden

Uw specialist in pandontruimingen

Het ontruimen van een woning of bedrijfspand is een klus waar maar weinig mensen op zitten te wachten. In de meeste gevallen kost het heel veel tijd, is het een hectisch proces en vaak ook erg emotioneel. Wij voeren pandontruimingen uit aan diverse gebouwen denk hierbij aan: woningen, garage(s), bedrijfspanden etc. Wij begeleiden u in dit proces van begin tot eind waarbij wij u geheel ontzorgen.

Werkwijze pandontruiming

Hoe ziet het proces van een pandontruiming eruit? Nadat we uw aanvraag hebben binnen gekregen zullen we contact met u opnemen over de werkzaamheden. Na het gesprek zal duidelijk worden of er nog een afspraak wordt gemaakt voor een bezichtiging zodat we onze werkzaamheden goed kunnen voorbereiden. Daarna ontvangt u een passende prijsopgave van ons.

Als het traject eenmaal is gestart geeft u aan welke spullen van de inboedel u wilt bewaren. Ook wanneer we tijdens de ontruiming kostbaarheden of andere goederen tegenkomen die wellicht over het hoofd zijn gezien, leggen wij deze uiteraard voor u apart. Alles gebeurt in overleg en wij werken met duidelijke afspraken die we te allen tijde nakomen.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor een pandontruiming?

Heeft u een woning, garage, winkelpand, kantoorruimte of bedrijfshal dat ontruimd moet worden? Dan staat het ervaren team van K.Stoop Sloopwerken voor u klaar. Vraag hier een vrijblijvende offerte op, we zullen u zo snel mogelijk van een passende prijsopgave voorzien.

Wij staan voor:

Sloopaannemer nodig?

Op zoek naar een sloop aannemer voor uw project? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Beoordeeld met gemiddeld
5/5

Vrijblijvende Offerte