Betonboren Airco

K.Stoop Sloopwerken

Gat boren voor Airco

Bij K.Stoop Sloopwerken zijn we gespecialiseerd in het nauwkeurig en professioneel boren van gaten voor airco-installaties. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe airco-units of het aanpassen van bestaande systemen, wij zorgen ervoor dat de benodigde gaten op de juiste plaats en met de perfecte afmetingen worden geboord.

Airco-gaten variëren meestal in grootte, afhankelijk van het type airco-unit en de vereisten van de installatie. Over het algemeen hebben gaten voor airco-installaties een diameter tussen de 50 en 80 millimeter. Dit formaat is doorgaans voldoende om leidingen, afvoerbuizen en bekabeling van de airco door de muur of het plafond te voeren. Bij grotere commerciële installaties kan de diameter soms groter zijn, afhankelijk van de specifieke eisen van het systeem.

Onze vakmensen werken met de nieuwste apparatuur en technieken om stofvrij en met minimale overlast te werken, zodat uw airco snel en efficiënt geïnstalleerd kan worden. Kwaliteit en precisie staan bij ons voorop, zodat uw installatie probleemloos en veilig verloopt.