Veiligheid

K.Stoop Sloopwerken

Veiligheid Centraal

Bij K.Stoop Sloopwerken staat veiligheid centraal in al onze werkzaamheden. We begrijpen dat sloopprojecten specifieke risico’s met zich meebrengen en daarom zorgen wij ervoor dat elk project veilig en volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd. Wij werken altijd volgens de VCA-richtlijnen en hanteren strikte veiligheidsmaatregelen om onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgeving te beschermen.

Onze medewerkers zijn altijd voorzien van de juiste Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s), zoals helmen, veiligheidsbrillen, gehoorbescherming en ademhalingsmaskers. Het dragen van deze beschermingsmiddelen is verplicht en de middelen worden dagelijks gecontroleerd op goede werking. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers optimaal beschermd zijn tijdens hun werk.

Daarnaast nemen wij maatregelen om stof- en geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken. We maken gebruik van stofafzuigingssystemen, waternevel en geluidsdempers om te zorgen voor een schonere en rustigere werkomgeving. Hiermee beschermen we niet alleen onze medewerkers, maar ook de directe omgeving van de slooplocatie.

Ontzorging van A-Z

Compleet projectmanagement, van planning tot uitvoering, alles wordt voor u geregeld.

Veiligheid

Strikte naleving van veiligheidsnormen voor een risicoloze uitvoering.

Circulairiteit

Hergebruik van materialen voor een duurzame sloopaanpak.

Persoonlijke communicatie

Directe en heldere communicatie afgestemd op uw behoeften.

Het beveiligen van de werkzone is een belangrijk onderdeel van onze veiligheidsaanpak. We zetten het sloopgebied zorgvuldig af met hekken en waarschuwingsborden om onbevoegden buiten te houden en ongevallen te voorkomen. Deze maatregelen zorgen ervoor dat de werkplek goed georganiseerd en veilig blijft voor zowel onze medewerkers als de omgeving.

Bij K.Stoop Sloopwerken werken wij met de hoogste veiligheidsnormen en voldoen wij altijd aan de VCA-richtlijnen. Veiligheid is voor ons geen bijzaak, maar de kern van ons werk. Wij garanderen een veilige en professionele uitvoering van uw sloopproject, zodat u met een gerust hart op ons kunt rekenen.